Aktivera din mediaspelare med aktiveringskod

Denna artikel beskriver hur man aktiverar en extern eller intern mediaspelare med ditt PLAYipp Manager konto med hjälp av den aktiveringskod som visas på skärmen efter driftsättning.

Aktiveringskoden är aktiv i 2 timmar sedan byts den ut mot en ny kod och den gamla koden går då inte att använda längre.

Efter slutförd installation av en mediaspelare visas följande bild visas på skärmen. OBS Koden på bilden nedan är endast för visualisering. installationsguider för alla typer av mediaspelare hittas i hjälpcentret under mediaspelare.

Det finns två sätt att aktivera en mediaspelare till sitt konto. Klicka på flikarna nedan för att välja.

Skapa plats och aktivera  Aktivera till befintlig plats
  1. Logga in på ditt konto.
    Du kan logga in här.
  2. Klicka på Meny uppe i vänstra hörnet och klicka sedan på Lägg till skärm.
  3. Ange platsnamn och adress där skärmen sitter.
  4. Lägg till den skärmlayout som du vill använda eller skapa en ny.
    Du kan läsa om hur skärmlayouter fungerar och hur du skapar egna skärmlayouter här.
  5. Välj om skärmen skall ingå i en grupp eller ej.
    Du kan läsa mer om platser, grupper, och sektioner här.
  6. Välj aktivera ny spelare och skriv in aktiveringskoden som du har fått upp på skärmen och klicka på spara.
  7. Klicka på spara & avsluta

Aktivering klar

Nu är skärmen aktiverad och du kan börja använda den. Guider om hur du publicerar material hittar du i hjälpcentret.