Philips D-Line - Konfiguration av Nätverk

Trådad anslutning (Ethernet) Trådlös anslutning (Wi-Fi)

Om Inget Wi-Fi är valt så kommer skärmen Automatiskt att ansluta till Ethernet

1. Tryck Home + 1888 i snabb följd på fjärrkontrollen. Om du har problem med detta så kan du behöva dra ut IR mottagaren som sitter på baksidan av skärmen.

2. Välj Network

3. Välj Ethernet.device-2017-06-14-114434.png

4. Se till att Enabled är ikryssad. Då skall skärmen kunna ansluta till Ethernet om det inte är krav på statiska IP-adress.

5. Tryck sedan på tillbaka-knappen på fjärrkontrollen 3 gånger.

Om mediaspelaren är aktiverad i PLAYipp manager så kommer innehållet som skall visas laddas ner och sedan visas på skärmen. Är den inte aktiverad i PLAYipp manager så visas aktiveringskoden på skärmen.