Philips D-Line - Felsökning av nätverk

• Materialet uppdateras inte på skärmen.
  • Det står ”Connection lost” i vissa ytor eller alla ytor.
  • Det visas tre röda cirklar på skärmen vid uppstart.

Trådad anslutning (Ethernet) Trådlös anslutning (Wi-Fi)

Visas 3 gröna cirklar på skärmen när den startar upp har mediaspelaren anslutning till PLAYipps servrar och problemet är skall vara löst.

1. Starta om din skärm. Detta gör du enklast genom att stänga av skärmen med fjärrkontrollen och starta den igen.

2. Kontrollera att alla sladdar är ordentligt in-kopplade i skärmen.

3. Kontrollera att eventuell hubb, switch eller router är anslutna och inkopplade ordentligt. Du lokaliserar i de flesta fall någon av ovan nämnd i andra änden av nätverkssladden som går ifrån mediaspelaren.

4. Se till att Ethernet är aktivt.
    Tryck Home + 1888 i snabb följd på fjärrkontrollen. Om du har problem med detta så kan du behöva dra ut IR mottagaren som sitter på baksidan av skärmen.
    Klicka på network > Ethernet. Se till att Enabled är ikryssad.

5. Om mediaspelaren ändå inte lyckats få uppkoppling så kan det bero på att det krävs någon typ av nätverkskonfiguration. Det kan t.ex. vara att nätverket kräver att spelaren har fast/statisk IP-adress, att nätverket går igenom en proxyserver eller att nätverket kräver att man verifierar MAC-adressen manuellt. Kontakta er interna IT- /nätverksavdelning för vidare konsultation.

6. Får inte mediaspelaren nätverksuppkoppling när du genomfört punkterna ovan så måste IT-ansvarig kontrollera följande: