PLAYport - Konfiguration av nätverk

Trådbunden anslutning (Ethernet) Trådlös anslutning (Wi-Fi)

OBS! Om Wi-Fi är påslaget så kommer Ethernet att stängas av på mediaspelaren.

1. Anslut Ethernetsladden till spelaren

2. Starta din mediaspelare.
    Kontrollera om mediaspelaren får 3 röda eller gröna cirklar under uppstart
    Får mediaspelaren gröna cirklar så har den uppkoppling till PLAYipps servrar

3. Får mediaspelaren inte någon nätverksuppkoppling så behöver anslutningen felsökas.
    Läs vår artikel ang. felsökning av nätverk här.

Om mediaspelaren är aktiverad i PLAYipp manager så kommer innehållet som skall visas laddas ner och sedan visas på skärmen. Är den inte aktiverad i PLAYipp manager så visas aktiveringskoden på skärmen.