Heartbeat - Felsökningsguider

I denna artikel så hittar du information om hur du åtgärdar nätverksproblem med din mediaspelare. Vi har samlat felsökningsguider för alla mediaspelare här så att du snabbt kan hitta rätt guide och lösa problemet.

Är du osäker på vilken spelare du har så kan du se det i PLAYipp manager från Skärmar > lista mediaspelare och kolla vilken typ av spelare du har. Är du fortfarande osäker så kan du skicka mejl till support@playipp.com så kan vi hjälpa dig.

Om du har problem med felsökningen eller frågor så är det lättast att skicka ett mejl till support@playipp.com