FAQ - Hur ändrar jag min E-post adress eller lösenord?

"Hur gör jag för att ändra mitt användarnamn eller lösenord?"

För att ändra detta så följer du en av följande instruktioner.

Ändra E-postadress

1. Gå till Inställningar > Användarkonton
    OBS! ser du inte användarkonton i menyn så har du inte rättigheter till att hantera användarkonton.
    Kontakta din administratör och be hen byta E-Mailadress åt dig.
  2. Klicka på ditt namn i listan över användarkonton.
  3. Skriv in din nya E-post adress och klicka spara & stäng.

Ändra lösenord

1. Klicka på inställningar och välj sedan personliga inställningar.
  2. Klicka på säkerhetsinställningar och byt sedan ditt lösenord.

Kommer du inte ihåg ditt lösenord, gå till www.playipp.com och klicka på "Log In to PLAYipp". Ange din E-post adress och klicka på "Glömt lösenord".