FAQ - Skärmen får ingen bildsignal

"Min skärm visar ingen bild, utan endast ett meddelande som refererar till att den inte hittar någon bildsignal eller bildkälla?"

Ovanstående fråga kan bero på följande orsaker:

1. Skärmen är igång, men mediaspelaren är inte det.
    (Gäller endast om man har någon av våra externa mediaspelare PLAYport eller PLAYbox)
    Kontrollera så att mediaspelaren är igång, det skall vara en liten led lampa som lyser på spelaren.  Om den inte lyser, prova att starta om den genom att dra ur strömsladden och koppla in den igen.

2. Bildsladden är inte ansluten korrekt eller är trasig. Sladden kan vara trasig trots att det inte är några synliga fel på sladden.
    (Gäller endast om man har någon av våra externa mediaspelare PLAYport & PLAYbox)
    Sladden mellan mediaspelaren och skärmen är inte ansluten ordentligt. Kontrollera så att båda kontakterna är ansluta ordentligt. Eller testa med en ny kabel.

3. Skärmen är inställd på att visa fel bildkälla.
    Ändra källa på skärmen. Detta görs genom Input, Source eller meny -knappen på fjärrkontrollen. Du måste kanske bläddra mellan flera källor innan du hittar rätt (HDMI1, HDMI2 m.m).