FAQ - Skärmen får ingen bildsignal

FAQ

"Min skärm visar ingen bild, utan endast ett meddelande som refererar till att den inte hittar någon bildsignal eller bildkälla?"

Ovanstående fråga kan bero på följande orsaker:

1. Skärmen är igång, men mediaspelaren är inte det.
    (Gäller endast PLAYport & PLAYbox)
    Kontrollera så att mediaspelaren är igång, det skall vara en liten led lampa som lyser på spelaren.  Gör den inte den så prova att starta om dem genom att dra ur strömsladden och koppla i den igen.

2. Bildsladden är inte ansluten korrekt
    (Gäller endast PLAYport & PLAYbox)
    Sladden mellan mediaspelaren och skärmen är inte ansluten ordentligt. Kontrollera så att båda kontakterna är ansluta ordentligt.

3. Skärmen har ett flertal bildkällor
    Ändra källa på skärmen. Detta görs genom Input, Source eller meny -knappen på fjärrkontrollen. Du måste kanske bläddra mellan flera källor innan du hittar rätt (HDMI1, HDMI2 m.m)

4. Bildsladden är defekt.
    (Gäller endast PLAYport & PLAYbox)
    Om ingen av ovanstående lösningar löste problemet kan bildsladden vara trasig. Det behöver inte vara synliga skador på sladden för att den skall sluta att fungera.