FAQ - Skärmen slocknar efter uppstart och blir svart

FAQ

"När jag startar upp min skärm och mediaspelare så blir skärmen svart efter att start-up sekvensen med cirklarna har synts på skärmen. Vad är det för fel?"

Ovanstående fel kan bero på följande orsaker:

1. Skärmens egna energispararläges funktion är aktivt.
    Om man har en aktiv schemaläggning för energispararläge i skärmen så kommer skärmen att släcka ned sig direkt vid uppstart.
    Kontrollera med fjärrkontrollem att inget energisparläge är aktivt på skärmen.

2. Energisparläget är aktiverat i PLAYipp manager.
    Om man har en aktiv schemaläggning för energispararläge i PLAYipp Manager så kommer skärmen att släcka ned sig och blir svart efter att de 3 cirklarna har visats på skärmen.
    Kontrollera så att inte det finns ett aktivt energisparlägesschema schema på aktuell plats i PLAYipp manager.
    Läs mer om energisparläge i PLAYipp manager här.

3. Mediaspelaren har ingen plats och layout kopplad till sig i PLAYipp manager.
    För att mediaspelaren ska hämta och visa för material så behöver den varar kopplad till en plats och layout.
    Kontrollera i Meny > Mediaspelare att det finns en plats och layout kopplad till mediaspelaren. Identifiera mediaspelaren genom macadressen (detta hittar du på undersidan av spelaren och på kartongen).
    MAC-adressen har formatet xx-xx-xx-xx-xx-xx och består av både bokstäver och siffror.

4. Spellistan är tom.
    Gå in på platsen som mediaspelaren är kopplad till och kontrollera att det finns aktivt material i minst en yta.