FAQ - Bilden i skärmen är felroterad

FAQ

"Bilden på skärmen är upp och ner, hur ändrar jag det?"

Bilden kan roteras på följande sätt:

1. Kontrollera vilken MAC-adress mediaspelaren har eller om du vet vilken plats den är kopplad till i PLAYipp manager.
    (Macadressen står på undersidan av mediaspelaren och på kartongen).
    MAC-adressen har formatet xx-xx-xx-xx-xx-xx och består av både bokstäver och siffror.

2. Logga in på ditt konto och gå till Meny > Mediaspelare.

3. Leta reda på mediaspelaren som är felroterad.
    Detta gör du enklast genom macadressen då den är unik för varje spelare. Du kan även göra det efter vilken plats den är kopplad till men det kan finnas flera spelare till en plats.
    (Tips: tryck Ctrl+F / CMD+F för att få upp en liten sökruta i webbläsaren)

4. Tryck på Ändra enhet (pennan) till höger för den aktuella mediaspelaren.

5. Klicka i eller ur "invertera rotation" och vänta ca. 1 - 10 minuter för att bilden ska vända sig rätt.
    Mediaspelaren måste ha kontakt med internet för att detta ska fungera.