FAQ - Bilden på skärmen är felroterad

Om bilden på skärmen är roterad 180° fel så kan du rotera den direkt från PLAYipp manager. Om den är roterad 90° så kan det vara fel inställt på skärmens bildinställningar. Ta kontakt med skärmtillverkaren eller kontakta vår support om ni behöver hjälp.

Rotera skärmen 180°

Bilden kan roteras på följande sätt:

1. Logga in på ditt konto och gå till Skärmar > Skärmlista.
  2. Leta reda på mediaspelaren som är felroterad.
    Detta gör du enklast genom MAC-adressen då den är unik för varje spelare. Du kan även göra det efter vilken plats den är kopplad till men det kan finnas flera spelare till en plats.

3. Tryck på "..." och välj inställningar för den aktuella mediaspelaren.
  4. Klicka i eller ur "invertera skärmrotation" och vänta ca. 1 - 10 minuter för att bilden ska vända sig rätt.
    Mediaspelaren måste ha kontakt med internet för att detta ska fungera.