FAQ - Bilden på skärmen är felroterad

Om bilden på skärmen är roterad 180° fel så kan du rotera den direkt från PLAYipp manager. Om den är roterad 90° så kan det vara fel inställt på skärmens bildinställningar. Ta kontakt med skärmtillverkaren eller kontakta vår support om ni behöver hjälp.

Rotera skärmen 180°

Bilden kan roteras på följande sätt:

1. Logga in på ditt konto och gå till Skärmar > Lista mediaspelare.
  2. Leta reda på mediaspelaren som är felroterad.
    Detta gör du enklast genom MAC-adressen då den är unik för varje spelare. Du kan även göra det efter vilken plats den är kopplad till men det kan finnas flera spelare till en plats.
    (Tips: tryck Ctrl+F / CMD+F för att få upp en liten sökruta i webbläsaren)
  3. Tryck på pennan till höger för den aktuella mediaspelaren.
    Klicka i eller ur "invertera rotation" och vänta ca. 1 - 10 minuter för att bilden ska vända sig rätt.
    Mediaspelaren måste ha kontakt med internet för att detta ska fungera.Aug-19-2019_11-33-59.gif