FAQ - Hur får jag ljud till min film?

FAQ

"Jag har lagt in en video i en av mina spellistor men jag hör inget ljud. Hur aktiverar jag det?"

Ljudet är inaktiverat för varje yta och dess spellista som grundinställning. För att aktivera ljudet på en yta måste följande steg utföras.

1. Gå till Meny > Struktur

2. Välj layouten som du vill aktivera ljudet på.
  3. Klicka på knappen Redigera skärmlayout.

4. Klicka på den yta som du vill aktivera ljudet på i vänstra kolumnen.
  5. Klicka på knappen Ljud aktiverat.

Notera

Tänk på att skruva upp ljudet på skärmen samt säkerställ att sin skärm har inbyggda högtalare. Vissa skärmtyper har även en knapp på någon av skärmens sidor för att aktivera ljudet.