Questions? We have answers.

FAQ - Skärmen visar endast bilden "Why am I seeing this?"

FAQ

"När jag startar upp min mediaspelare och skärm får jag endast se bilden "why am i seeing this?" "

Efter driftsättningen av en mediaspelare så kan detta meddelande visas. Meddelandet visas på grund av en eller båda dessa orsaker:

"You haven't connected the Player to a channel"
Den vanligaste orsaken till varför detta meddelande visas är att mediaspelaren inte är länkad mot en plats och layout i PLAYipp manager.

1. Se vad spelaren har för macadress (detta står på undersidan av mediaspelaren och på kartongen).
    MAC-adressen har formatet xx-xx-xx-xx-xx-xx och består av både bokstäver och siffror.

2. Logga sedan in på ditt konto och gå till Mediaspelare från menyn.

3. Leta sedan reda på mediaspelaren i listan och klicka på ändra enhet (pennan) till höger.
    (Tips: tryck Ctrl+F / CMD+F för att få upp en liten sökruta i webbläsaren)

4. Välj vilken plats och layout spelaren skall vara kopplad till och klicka på spara.

"You haven't connected the Player to the internet"
Har mediaspelaren ingen anslutning till internet så kan den inte synka materialet som den ska visa.

1. Starta om mediaspelaren och se vilken färg de 3 cirklarna under uppstart får. Blir dom gröna så har spelaren uppkoppling till internet.

2. Om mediaspelaren inte är ansluten till nätverket, cirklarna blir röda, så hittar du en guide för att konfigurera nätverket här