FAQ - Förhandsgranskning av en webblänk i gränssnittet fungerar inte

I vissa fall kan man inte förhandsgranska webbsidor. Detta beror på att du försöker förhandsgranska innehåll som är blandat HTTPS och HTTP. Då blockar webbläsaren sidan eller innehållet av säkerhetsskäl. Detta är inget som på något sätt kan eller kommer påverka dig och din dator.

För att Kunna förhandsgranska så måste du godkänna detta i din webbläsare.

Google ChromeMozilla Firefox Internet  explorer
  1. En ikon i form av en sköld dyker upp till höger i webbläsarens adressrad.
    Klicka på skölden.
  2. Klicka på "Load unsafe Scripts" (ladda osäkra scripts)

Detta måste upprepas varje gång en ny session av webbläsaren körs.

Fungerar det fortfarande inte att förhandsgranska så kan det vara inlagt i källkoden på sidan att den inte får öppnas på detta sätt. Kontakta oss (support@playipp.com) så kan vi testa sidan för att se exakt vad som är fel.