FAQ - Förhandsgranskning av en webblänk i gränssnittet fungerar inte

FAQ

"När jag försöker förhandsgranska en webblänk i min spellista så får jag endast upp en vit yta. Vad är det för fel?"

Det kan bli så  när du försöker förhandsgranska på grund av att innehållet är via  HTTPS och HTTP. Då blockar webbläsaren sidan eller innehållet av säkerhetsskäl. Dessa säkerhetsskäl är inget som på något sätt kan eller kommer påverka dig och din dator för att du använder PLAYipp.

För att åtgärda detta och kunna förhandsgranska webbsidor så fungerar det lite olika i olika webbläsare.

Google ChromeMozilla Firefox Internet  explorer
  1. En ikon i form av en sköld dyker upp till höger i webbläsarens adressrad.
    Klicka på skölden

2. Klicka på Läsa in osäkra skript

Detta måste upprepas varje gång en ny session av webbläsaren körs.