Questions? We have answers.

Aktivera Mobile View på iPhone

När du blir inbjuden till Mobile View får du ett mail eller SMS med en aktiveringskod. Klicka på länken Ladda ner PLAYipp Mobile View i mailet eller öppna App Store på din iPhone och sök efter PLAYipp Mobile View.

När du har kommit till PLAYipp Mobile View i App Store, klicka Hämta och därefter Installera för att ladda ner appen.

Öppna appen och klicka Kom igång för att skapa en ny Mobile View-användare.

Eller logga in om du redan har skapat en användare i appen tidigare.

Fyll i den aktiveringskod som du har fått på mail eller SMS. Klicka sedan Aktivera konto.

Fyll i den e-postadress eller det mobilnummer som aktiveringskoden skickades till. Klicka sedan Fortsätt.

Fyll i och bekräfta det lösenord du vill ha genom att fylla i samma lösenord i bägge fälten. Klicka sedan Registrera användare.

Godkänn att du vill ta emot pushnotiser genom att klicka OK.

Nu har du registrerat din Mobile View-användare. Klicka Fortsätt för att läsa de nyheter som redan har postats.