Aktivera Mobile View på iPhone

När du blir inbjuden till Mobile View får du ett mail eller SMS med en aktiveringskod. Klicka på länken Ladda ner PLAYipp Mobile View i mailet eller öppna App Store på din iPhone och sök efter PLAYipp Mobile View.

När du har kommit till PLAYipp Mobile View i App Store, klicka Hämta och därefter Installera för att ladda ner appen.

Öppna appen och klicka Kom igång för att skapa en ny Mobile View-användare.

Eller logga in om du redan har skapat en användare i appen tidigare.

Fyll i den aktiveringskod som du har fått på mail eller SMS. Klicka sedan Aktivera konto.

Fyll i den e-postadress eller det mobilnummer som aktiveringskoden skickades till. Klicka sedan Fortsätt.

Fyll i och bekräfta det lösenord du vill ha genom att fylla i samma lösenord i bägge fälten. Klicka sedan Registrera användare.

Godkänn att du vill ta emot pushnotiser genom att klicka OK.

Nu har du registrerat din Mobile View-användare. Klicka Fortsätt för att läsa de nyheter som redan har postats.