Inledning

Den här artikeln behandlar publicering av olika typer av material till er Mobile View-kanal samt hur ni väljer mottagare för det ni publicerar. Innan ni påbörjar detta bör ni ha skapat er gruppstruktur, era Viktighetsnivåer samt lagt till användare till er Mobile View-kanal. Detta tas upp i Användarmanual Mobile View: Struktur & Användarhantering.

Inloggning

Gå till https://playipp.com. Klicka på Log in to PLAYipp knappen i höger i toppmenyn. Fyll i E-postadress samt lösenord. Klicka sedan på Logga in.

Översikt

Då ni har loggat in möts ni av kontrollpanelen:

Notera

De ikoner som visas kan skilja sig åt mellan olika användare. Endast de verktyg som ni har behörighet till visas. Behörigheten till verktygen sätts av er centrala administratör.

I den här artikeln kommer vi att jobba med menyvalet:

• Publicera (Under Mobile View).

Det är detta menyalternativ som används för att publicera material till er Mobile View-kanal samt bestämma vilka som ska motta det material som ni publicerar.

Publicera

Klicka på Publicera (under mobile View) för att öppna publicerarvyn. Till vänster syns nu er Struktur. Den innehåller:

Mobile view grupper: En listning över de Mobile View-grupper som ni redan har skapat.

Mottagare: En listning över alla Mobile View-konton som ni har lagt till.

Notera

Om ni redan skulle ha skapat temporöra grupper skulle den ha visats mellan Mobile View och Mobile View-konton. En temporär grupp är flera ett sätt att skicka meddelande till flera mottagare utan att skapa en grupp. En temporär grupp skapas när du markerar en eller flera mottagare genom att välja dem med check boxarna.

1. Börja med att klicka på den Mobile View-grupp eller markera ett eller flera Mobile View-konton som ni vill publicera till.
  2. Klicka på Meddelanden om Front är aktiverat.
  3. För att publicera klicka på Lägg till.