PLAYport - Installationsguide

Denna artikel handlar om hur du installerar en PLAYport HD.

Trådad anslutning Trådlös anslutning
  1. Koppla in din PLAYport mediaspelare. Den behöver vara ansluten till skärmen via HDMI, en trådad anslutning till ert nätverk via Ethernet och en strömkälla.
    Om ni väljer att använda ström via USB så kräver mediaspelaren 2.5A för att fungera. Vi rekommenderar att använda den medföljande strömsladden via ett vägguttag.

2. Ändra källa på skärmen tills du ser att mediaspelaren startar upp på skärmen. Detta görs genom att trycka på Input, Source Eller meny -knappen på skärmens fjärrkontroll.  Du måste kanske bläddra mellan flera källor innan du hittar rätt (HDMI1, HDMI2 m.m)

3. Mediaspelaren kommer starta upp och visa 3 cirklar. Är dessa 3 cirklar gröna så har spelaren anslutning till PLAYipps servrar. Har den inte 3 gröna cirklar prova att starta om din mediaspelare genom att dra ur strömsladden och stoppa in den igen. Syns det återigen inga gröna cirklar på skärmen så hittar du vår felsökningsguide här.

4. Om mediaspelaren är aktiverad i PLAYipp manager så kommer innehållet som skall visas laddas ner och sedan visas på skärmen. Är den inte aktiverad i PLAYipp manager så visas aktiveringskoden på skärmen.