FAQ - Skärmens information uppdateras inte

"Jag har lagt in två nya objekt i min spellista men dessa dyker inte upp på min skärm samt att gammal information som jag tagit bort visas fortfarande. Vad kan det bero på?"

Ovanstående fråga kan bero på följande orsaker:

1. Spellistan är inte aktiverad?
    När du publicerar eller gör ändringar i en spellista så måste du aktivera den genom att klicka på "aktivera spellista" längs ner på den gröna listen. När du har klickat på aktivera spellista dröjer det minst en minut innan ändringarna syns på skärmen.
    Klickar du inte på aktivera spellistan så kan det dröja upp till 10  minuter innan ändringarna visas på skärmen.
  2. Har mediaspelaren nätverksuppkoppling?
    I PLAYipp manager kan du se om en mediaspelaren inte har någon internetuppkoppling. Du ser en statussymbol i dashboarden som du kan klicka på för en lista med alla mediaspelare.
    Felsöka detta genom en av våra felsökningsguider beroende på mediaspelare. Alla felsökningsguider hittar du här.
  3. Har skärmplatsen du försöker publicera till en mediaspelare kopplad till sig?
    Kontrollera att skärmplatsen har en mediaspelare kopplad till sig genom att gå till Struktur under MENY och klicka på aktuell skärmplats. Säkerställ att det finns en mediaspelare kopplad till platsen. Om det inte finns någon mediaspelare tryck på knappen Koppla mediaspelare.
  4. Ingår skärmplatsen i skärmgruppen du försöker publicera till?
    En skärmgrupp består av en eller flera skärmplatser. Publicerar du ut material i en skärmgrupp så dyker materialet upp på alla de skärmplatser som är kopplade till skärmgruppen. Kontrollera att skärmplatsen ingår i skärmgruppen genom att gå till Struktur under MENY och klicka på aktuell skärmgrupp. Välj sedan fliken "Skärmplatser" och kontrollera att skärmplatsen ingår i skärmgruppen.