FAQ - Skärmens information uppdateras inte

"Jag har lagt in 2 nya objekt i min spellista men dessa dyker inte upp på min skärm samt att gammal information som jag tagit bort visas fortfarande. Vad kan det bero på?"

Ovanstående fråga kan bero på följande orsaker:

1. Spellistan är inte aktiverad?
    När du publicerar eller gör ändringar i en spellista så måste du aktivera den genom att klicka på "aktivera spellista" längs ner på den gröna listen. När du har klickat på aktivera spellista dröjer det minst en minut innan ändringarna syns på skärmen.
    Klickar du inte på aktivera spellistan så kan det dröja upp till 10  minuter innan ändringarna visas på skärmen.
  2. Har mediaspelaren nätverksuppkoppling?
    I PLAYipp manager kan du se om en mediaspelaren inte har någon internetuppkoppling genom att symbolen bredvid MENY är tänd och visar en siffra. Klickar du på symbolen så ser du vilka mediaspelare som inte har någon internetuppkoppling.
    Felsöka detta genom en av våra felsökningsguider beroende på mediaspelartyp. Alla felsökningsguider hittar du här.
  3. Har platsen du försöker publicera till en mediaspelare kopplad till sig?
    Kontrollera att platsen har en mediaspelare kopplad till sig genom att gå till Struktur under MENY och klicka på aktuell plats. Säkerställ att det finns en mediaspelare kopplad till platsen. Om det inte finns någon mediaspelare tryck på knappen Koppla mediaspelare.
  4. Ingår platsen i gruppen du försöker publicera till?
    En grupp består av en eller flera platser. Publicerar du ut material i en grupp så dyker materialet upp på alla de platser som är kopplade till gruppen. Kontrollera att platsen ingår i gruppen genom att gå till Struktur under MENY och klicka på aktuell grupp. Välj sedan fliken "Skärmplatser" och kontrollera att platsen ingår i gruppen.