PLAYbox - Installationsguide

Denna artikel handlar om hur man uppdaterar och installerar en PLAYbox till sin skärm

Trådad anslutning Trådlös anslutning
  1. Koppla in din PLAYbox mediaspelare. Den behöver vara ansluten till skärmen via HDMI, en trådad anslutning till ert nätverk via Ethernet och en strömkälla från medföljande strömsladd.
  2. Ändra källa på skärmen tills du ser att mediaspelaren startar upp på skärmen. Detta görs genom att trycka på Input, Source Eller meny -knappen på skärmens fjärrkontroll. Du måste kanske bläddra mellan flera källor innan du hittar rätt (HDMI1, HDMI2 mm)
  3. När mediaspelaren startar upp så kommer 3 cirklar att visats. Är dessa 3 cirklar gröna så har mediaspelaren anslutning till PLAYipps servrar. Om cirklarna 3 gröna fortfarande inte visas så behöver du felsöka anslutningen. Se våran felsökningsguide här.
  4. Visas bilden "why am i seeing this?" på skärmen så kan du läsa en artikel här om hur du kommer vidare.