Fonter och färger

I Fonter och färger så lägger man till eller tar bort förvalda färger samt väljer vilka typsnitt som kan användas när man publicerar budskapsmallar.

Finns inte typsnittet som man vill använda i listan så kan man kan skicka in en förfrågan om att få det tilllagt till support@playipp.com

Fonter

Under typsnitt så väljer man vilka typsnitt som man kan användas vid publicering av budskapsmallar.

Om man klickar på ett av typsnittet på väster kolumn så får man upp 2 rutor i mitten. Den översta av dessa kan man ändra texten som förhandsgranskas i rutan under.

Lägga till flera typsnitt

För att lägga till ett typsnitt på kontot så håller man muspekaren på typsnittet man vill lägga till.

Klicka på det gröna plustecken (1) upp till höger om namnet för att lägga till det.

På höger sida ligger alla typsnitt som är tillagda på kontot. Där finns en röd knapp (2) för att ta bort ett typsnitt.

Färger

Färger används för att lätt lägga färger som finns som förval när man publicerar budskap.
Är man administratör kan man även väja en colorpicker för att välja exakt vilken färg man vill.

Lägg till färger

När man trycker på "Lägg till färg", Så kommer denna meny upp.

Här väljer man ett namn på färgen och antingen skriver man in  Hexadecimal koden för färgen man vill ha eller så skriver man in det via RGB (red, green, blue). När man matat in en färg så får man upp en förhandsgranskning i de 4a rutorna av hur färgen blir i text med olika bakgrunder samt som bakgrundsfärg. Och när man är nöjd med sin färg så klickar man på spara och färgen kommer upp in i kolumnen till vänster.

Notera

Vill man redigera en befintlig färg så klickar man på färgen i listan och samma meny kommer upp.