Typsnitt och färger

I Typsnitt och färger så lägger man till eller tar bort förvalda färger samt väljer vilka typsnitt som kan användas i Quicknote verktyget.

Färger

I färger så lägger man till alla företages färger. Dessa används sedan som företagsfärger i QuickNote

När man trycker på "Lägg till färg", Så kommer denna meny upp.

Här väljer man ett namn på färgen och antingen skriver man in  Hexadecimal koden för färgen man vill ha eller så skriver man in det via RGB (red, green, blue). När man matat in en färg så får man upp en förhandsgranskning i de 4a rutorna av hur färgen blir i text med olika bakgrunder samt som bakgrundsfärg. Och när man är nöjd med sin färg så klickar man på spara och färgen kommer upp in i kolumnen till vänster.

Notera

Vill man redigera en befintlig färg så klickar man på färgen i listan och samma meny kommer upp.

Typsnitt

Under typsnitt så väljer man vilka typsnitt som man kan använda i QuckNote.

Om man klickar på ett av typsnittet på väster kolumn så får man upp 2 rutor i mitten. Den översta av dessa kan man ändra texten som förhandsgranskas i rutan under.

Lägga till flera typsnitt

För att lägga till ett typsnitt på kontot så håller man muspekaren på typsnittet man vill lägga till. Och klicka på det gröna plustecken upp till höger om namnet.

På höger sida ligger alla typsnitt som är tillagda på kontot.

Notera

Finns inte typsnittet som man vill ha i listan så eller man använder en specialfont som inte vanligtvis finns förinstallerad så kan man skicka in det till PLAYipp support, support@playipp.com