Med funktionen energisparläge kan du ställa in när en eller flera skärmar ska vara påslagna. Att sätta skärmen i energisparläge under de tider då kontoret är obemannat är bra för miljön och förlänger skärmens livslängd.

OBS!

Energisparlägesfunktionen fungerar inte på alla skärmtyper och fabrikat. Upplever du att skärmen inte släcks eller starar upp ordentligt så rekommenderar vi att använda skärmens egna energisparläges funktion.

Aktivera energisparläge i PLAYipp Manager

1. Klicka på skärmar till vänster och välj publicera till skärm.Publicera_till_skarm.gif

2. Använd kolumnen till vänster för att välja den plats eller grupp som som du vill ställa in energisparläge på.
    Välj sedan en yta. Det spelar ingen roll vilken yta du väljer.Valj_Yta.gif

3. Klicka på visa mer-knappen på vänstersidan och välj energisparläge.

4. Nu kan du schemalägga när skärmen skall vara igång.

Lär mer om schemaläggning här.