Med funktionen energisparläge kan du ställa in när en eller flera skärmar ska vara påslagna. Att sätta skärmen i energisparläge under t.ex. de tider då kontoret är obemannat är bra för miljön och förlänger skärmens livslängd.

OBS!

Energisparlägesfunktionen fungerar inte på alla skärmtyper och fabrikat. Upplever du att skärmen inte släcks eller starar upp ordentligt så rekommenderar vi att använda skärmens egna energisparläges funktion.

Aktivera energisparläge i PLAYipp Manager

1. Gå till Meny i övre vänstra hörnet och klicka på Publicera.
  2. Klicka på den plats eller grupp som du vill aktivera energisparläget på.
  3. Klicka på valfri yta, spelare ingen roll vilken yta, för att öppna en spellista.

4. Klicka på Visa mer-knappen och välj Energisparläge.

5. Använd schemaläggningen för att skapa scheman för när skärmen ska vara påslagen.
    Lär mer om schemaläggaren här.