Spellistan

Skärmen börjar alltid att visa det aktiva objektet som ligger överst i spellistan. Objektet visas så länge som man har ställt in speltiden. Det första objektet som visas på bilden nedan kommer att visas i 10 sekunder, det nästa kommer att visas i 30 sekunder och så vidare. När skärmen har visat det sista aktiva objektet i spellistan så kommer den börja om och visa det översta objektet igen.

Om du vill ändra i vilken ordning objekten visas så använder du handtagen Screenshot_2019-07-02_at_09.59.49.png till vänster och drar och släpper objekten i önskad ordning.
Vissa objekt har ett hänglås på sig och kan då inte bli flyttade eller redigerade. Detta beror på att dom tillhör en grupp och kan endast bli redigerade i den specifika gruppen. Så om du vill ändra ordning på dom objekten så måste du gå till den specifika skärmgruppen och sedan dra och släppa i den spellistan.

Innehåll från grupper kommer alltid att visas sist i spellistan.

Om du hovrar över ett objekt så blir det markerat och du kan förhandsgranska det samt klicka på ikonen Screenshot_2019-07-02_at_14.44.10.png  för att få fram ytterligare redigeringsalternativ.

Tips: För att snabbt redigera namn, spellängd eller scheman så kan du klicka direkt på det i spellistan.

Notera - Aktivera spellistan

Då du har publicerat ett nytt objekt och ser det i spellistan tar det tre minuter innan objektet blir aktivt. Därmed hinner du förhandsgranska och göra eventuella ändringar innan det börjar visas på er skärm. Du kan aktivera objekt omgående genom att klicka på "aktivera spellista" i underkant av skärmen så fort du utfört en ändring. Då behöver man inte vänta i tre minuter innan objektet blir aktivt och visas på skärmen enligt ordningen i spellistan.

Schemaläggning

Färgen på schemaläggningsknappen visar om objektet visas just nu, kommer att visas, är avslutad eller inaktiverad.

Aktiv
Objektet är aktivt och visas. Objektet kommer att visas tills någon tar bort eller inaktiverar det.

Till...
Objektet är aktivt och visas nu men har en schemaläggning. Objektet visas till och med det angivna datumet.

Från...
Objektet visas inte just nu men är schemalagt att visas från och med det angivna datumet och tidpunkten.

Avslutad
Objektet har haft en schemaläggning som är avslutat och visas därmed inte längre på skärmen.

Inaktiverad
Objektet är inaktiverat av en användare och visas inte på skärmen. Du kan aktivera objektet igen genom att hovra över objektet och trycka på  Screenshot_2019-07-02_at_14.44.10.png

Du kan redigera dessa scheman genom att klicka på schemaläggningsknappen och ändra, lägga till eller ta bort scheman.

Klicka här för att läsa mer om schemaläggning