Samsung SSSP4 (Tizen) - Konfiguration av nätverk

Trådad anslutning (Ethernet) Trådlös anslutning (Wi-Fi)
  1. Anslut en nätverkskabel till baksidan av skärmen
    Ett meddelande att du anlutit en nätverkskabel dyker upp på skärmen.
  2. Välj Ja när skärmen frågar om du vill konfigurera nätverket
    Skärmen kommer att testa anslutningen om anslutningen fungerar eller ej.
  3. Klicka OK
  4. Backa och välj home och starta sedam URL Startare
  5. Om mediaspelaren är aktiverad i PLAYipp manager så kommer innehållet som skall visas laddas ner och sedan visas på skärmen. Är den inte aktiverad i PLAYipp manager så visas aktiveringskoden på skärmen.