LG WebOS 3 (3.2 (3.0+)) - Konfiguration av nätverk

OBS!

Det finns 2 versioner av LGs webOS 3! WebOS 3.0 och WebOS 3.2 (3.0+). Det finns 2 olika guider för dessa 2 olika versioner. Du hittar guiden för WebOS 3.0 här.

Trådad anslutning (Ethernet) Trådlös anslutning (Wi-Fi)
  1. Anslut en nätverkskabel till baksidan av skärmen
    Ett meddelande att du anlutit en nätverkskabel dyker upp på skärmen.
  2. Om mediaspelaren är aktiverad i PLAYipp manager så kommer innehållet som skall visas laddas ner och sedan visas på skärmen. Är den inte aktiverad i PLAYipp manager så visas aktiveringskoden på skärmen.