Philips - Installation av PLAYipps mjukvara

Denna artikel handlar om hur man uppdaterar och installerar PLAYipp på en PHILIPS-skärm med Android.

Vi rekomenderar alltid att ni uppdaterar era skärmar till den senaste firmware versionen innan ni installerar vår app!
Nedan hittar du en lista med alla modeller som stöds av playipps mjukvara. Samt instruktioner för att uppdatera skärmen till senaste firmware versionen.

Tips! Passa även på att ladda ner appaketen samtidigt och lägg in på samma USB-minne. Appaketen hittar du längre ner i artikeln.

Modell Firmware
32BDL4050D FB10.04 & 1.314
43BDL4050D
49BDL4050D
55BDL4050D
65BDL4050D
49BDL3050Q FB04.04
50BDL3050Q
55BDL3050Q
65BDL3050Q
75BDL3050Q
86BDL3050Q
42BDL5055P FB06.01 & 1.301 & 1.301
42BDL5057P
49BDL5055P
49BDL5057P
55BDL5055P
55BDL5057P
10BDL3051T 3.03
43BDL4051T FB10.04 & 1.314
55BDL4051T

Installation av PLAYipps mjukvara.

För att installera PLAYipps programvara så måste du använda dig av ett usb-minne (detta skall vara formaterat till FAT32).

Ladda ner mappen som heter "Philips" och lägg denna mapp i rooten på ditt USB-minne. Det finns olika paket för olika skärmmodeller. Om du är osäker vilken modell du har så kan du skicka modellnummret på din skärm till support@playipp.com så hjälper vi till att hitta rätt apppaket.

Antalet filer skiljer sig mellan olika modeller så det kan finnas flera eller färre filer att ladda ner för din skärm.

USBdrive:\Philips\app\com.playipp.installer.apk
USBdrive:\Philips\app\com.playipp.launcher.apk
USBdrive:\Philips\app\com.playipp.mediaunit.apk
USBdrive:\Philips\app\com.playipp.resources.apk
USBdrive:\Philips\app\com.playipp.system_provider.apk

Klicka här för att ladda ner appaketen

OBS!

Det finns 2 olika guider nedan. Det beror på att T-line bygger 2 på olika platformar. Om du skall installera en 10" T-line (10BDL3051T) klicka på fliken 10BDL3051T här under.

D- P- Q- T- line10BDL3051T
  1. Starta upp PHILIPS-skärmen
  2. Välj språk på skärmen.
  3. Välj nätverkstyp beroende på vilket nätverk som finns tillgängligt.
  4. Välj “Import Signage Display Settings from USB” och klicka på Next
    (Detta kan även göras från settings > systemtools om ni redan har gått igenom setupen.)
  5. Välj Skip på “Please Select clone source.”
  6. Klicka på Finish
  7. Gå in i Inställningarna för Android (Home+1888 på fjärrkontrollen)
  8. Välj Settings > Signage Display > Custom App > Select App > PLAYippLauncher > Save
  9. Klicka på Source knappen på fjärrkontrollen och välj Custom.
  10. Ställ in energisparläge (Home > Advanced Option > Power save mode > Level 3
  11. Om mediaspelaren är aktiverad i PLAYipp manager så kommer innehållet som skall visas laddas ner och sedan visas på skärmen. Är den inte aktiverad i PLAYipp manager så visas aktiveringskoden på skärmen.