Skaffa PLAYipp Connect

För att skaffa PLAYipp Connect och komma igång med er medarbetarkommunikation behöver du först skaffa användarlicenser för det antal medarbetare som kommer att använda appen.

När du har gjort det så laddar du enkelt ned appen PLAYipp Connect i App Store eller i Google Play. När du laddat ned appen skapar du en användare där du fyller i ditt namn, titel, arbetsplats, ditt telefonnummer, när du började jobba på ditt företag, din födelsedag och du får även utrymme att berätta lite om dig själv.

I nästa steg får du välja att aktivera de aviseringar som du vill ha, om du vill ha en avisering för allt som händer i appen eller bara vid vissa händelser. I sista steget får du fylla i vilka arbetstider du normalt finns tillgänglig på.

sv_badge_web_generic.png      Ha_mta_i_Appstore_3x.png