Tillgänglighet

Börja din arbetsdag genom att checka in i appen och ange din tillgänglighet. Du kan ange om du är på semester, upptagen, tillgänglig eller om du är sjuk. På samma sätt kan du även checka ut om du lämnar din arbetsplats.

Du kan även lägga till ett meddelande till din status om det skulle vara så att du behöver meddela dina medarbetare något speciellt, till exempel om du har något semester eller annan typ av frånvaro inplanerad.

Funktionen tillgänglighet är ingen ersättning eller förlängning på den tidsrapportering ni jobbar med idag, det är en funktion för att kommunikationen med alla berörda medarbetare skall fungera.

Denna funktion i appen kan även integreras i PLAYipp Digital Signage för att visa din status på skärmarna runt om i din verksamhet.