Informationsflöden

I PLAYipp Connect kan du enkelt skapa olika flöden för att uppdatera och informera dina medarbetare. Det kan vara information gällande nyheter från ledningen, nya kunder eller affärer, nya medarbetare, friskvård eller annan typ av viktig information.

Är du administratör för plattformen kan du välja vilka informationsflöden medarbetarna måste följa, samtidigt som medarbetaren själv kan välja att följa eller skapa andra flöden för att dela med sig av sina intressen. Flöden kan även användas i förändringsarbeten eller interna kampanjer.

Informationen publiceras i en tidslinje och är lika enkel att hantera, uppdatera och ta till sig som ett inlägg i sociala medier. Du och dina kollegor kan reagera på varandras inlägg genom att ge energi och kommentera varandras inlägg.

På hemskärmen hittar du en tidslinje med de flöden som du valt att följa. För att hitta fler flöden klicka på more och välj feeds, klicka sedan på förstoringsglaset så får du en snabb överblick över vilka andra flöden som finns på just er plattform som du kan följa.

Denna funktion i appen kan även integreras i PLAYipp Digital Signage för att dela informationen på skärmarna runt om i din verksamhet.

Skapa inlägg

• För att skapa ett nytt inlägg klickar du på det blå plustecknet på hemskärmen.
  • Under update your colleagues skriver du det du vill informera eller berätta om.
  • Sedan väljer du i vilket flöde du vill posta detta inlägg.
  • I sista steget kan du välja att ta ett foto, lägga till en eller flera bilder från ditt fotoalbum i mobilen eller ladda upp annan typ av fil.

Skapa nytt flöde

• Du kan även snabbt skapa ett nytt flöde genom att klicka på den vänstra menyn och sedan på rubriken create new feed.
  • Du börjar med att namnge och ange en beskrivning av vad detta flöde ska handla om, samt ladda upp en bild.
  • Du som är administratör bestämmer vilka som ska kunna administrera flödet och du kan även bjuda in dina medarbetare att följa detta nya flöde.