Chatt

I chatten kan du på ett snabbt och enkelt sätt få kontakt med dina medarbetare. Du kan då välja att chatta med enskild person eller i större grupper. I PLAYipp Connect kan du enkelt skapa en struktur av chattgrupper som hjälper er att sprida kunskap, ge ökad service, högre produktivitet och samtidigt minska trycket på inkorgen.

Chatten är ett utmärkt sätt att dela med sig av kompetens, ställa frågor och sprida material såsom bilder, länkar och filmer.

För att skapa en ny chatt kan du klicka på chat, sedan på plustecknet i det högra hörnet och söka dig fram till den person du önskar nå och klicka på plustecknet bredvid deras namn. Önskar du skapa en gruppchatt kan du markera flera namn. Sedan klickar du på next för att påbörja den nya konversationen.

Du kan även starta en chatt med en enskild person direkt via contacts som du hittar under more.