Events

I funktionen events kan du samla alla aktiviteter som berör dina medarbetare såsom kommande arbetsplatsträffar, planerade driftstopp, lanseringar eller företagsfester. På detta sätt vet alla när det sker aktiviteter i eller runt om företaget.

Om ditt företag består av olika avdelningar kan du enkelt skapa olika listor för att kunna sprida rätt event till rätt avdelning.

Denna funktion kommer väl till pass om det är en specifik grupp som ska på utbildning eller på studiebesök. Som administratör kan du välja vilka listor som ska inkludera alla i personalen eller om det är event som gäller en specifik arbetsgrupp.

Denna funktion i appen kan även integreras i PLAYipp Digital Signage för att visa kommande event på skärmarna runt om i din verksamhet.

Skapa ny eventlista

• För att skapa en ny lista klickar du på plustecknet i högra hörnet och väljer create new event list.
  • Du börjar med att namnge och ange en beskrivning av vad denna lista ska handla om, samt ladda upp en bild.
  • Du som är administratör bestämmer vilka som ska kunna administrera listan och du kan även bjuda in dina medarbetare att följa denna nya eventlistan.

Skapa nytt event

• Klicka på create event och fyll sedan i detaljerna för det kommande eventet.
  • Du börjar med att välja en bild eller ladda upp en egen bild för eventet, sedan fyller du i vilken eventlista du vill lägga upp eventet i, namnge eventet och ange när och var eventet sker.
  • Du kan även lägga till en kortare beskrivning av eventet. Medarbetare kan reagera på eventet genom att ange intresse och posta kommentarer.
  • Du kan även välja att spara eventet till din kalender genom att klicka på save to calendar