Viewsonic CDE - Installation av PLAYipps mjukvara

Denna artikel handlar om hur man uppdaterar och installerar PLAYipp på en Viewsonic-skärm med inbyggd mediaspelare i Viewsonics CDE- serie.

OBS Viktigt!

Vi rekommenderar alltid att ni uppdaterar era skärmar till den senaste firmware versionen innan ni installerar vår app! Den nyaste firmware hittar du här: https://www.viewsonic.com/productresources/

Installation av PLAYipps mjukvara

Förberedelser

För att installera PLAYipps programvara så måste du använda dig av ett usb-minne (detta skall vara formaterat till FAT32).

Ladda ner och zippa upp mappen och som heter viewsonic och lägga i rooten på USB stickan.

USBdrive:\viewsonic\app\...

Klicka här för att komma till nedladdningen.

1. Stoppa i USBminnet i skärmen

2. Starta upp skärmen

3. Välj språk på skärmen

4. Anslut ett nätverk

5. Välj "Import signage display from usb"

6. Välj "Clone Media files from USB storage"

7. Klicka på Finish

8. Tryck sedan home (Huset) 1998 på fjärrkontrollen. (detta måste göras i snabb följd)

9. Välj settings

10. Välj Signage display > Custom app > Select app

11. Välj PLAYipp Launcher och spara

12. Gå tillbaka till huvudmenyn (backa 3 gånger)

13. Välj Apps > PLAYipp launcher

14. klika på Homeknappen på fjärrkontrollen och navigera till Advanced option > Power save och ställ in detta på mode 3. Backa sedan ur denna meny.
  15. Om mediaspelaren är aktiverad i PLAYipp manager så kommer innehållet som skall visas laddas ner och sedan visas på skärmen. Är den inte aktiverad i PLAYipp manager så visas aktiveringskoden på skärmen.