Viewsonic CDE - Installation av PLAYipps mjukvara

OBS Viktigt!

Vi rekommenderar alltid att ni uppdaterar era skärmar till den senaste firmware versionen innan ni installerar vår app! Den senaste firmwaren hittar du här:

https://www.viewsonic.com/productresources/

Installation av PLAYipps mjukvara

För att installera PLAYipps mjukvara så måste du använda dig av ett USB-minne (detta skall vara formaterat till FAT32).

Ladda ner och zippa upp mappen och som heter viewsonic och lägg den i rooten på USB-minnet.

USBdrive:\viewsonic\app\com.playipp.installer.apk
USBdrive:\viewsonic\app\com.playipp.launcher.apk
USBdrive:\viewsonic\app\com.playipp.media_unit.apk
USBdrive:\viewsonic\app\com.playipp.resources.apk
USBdrive:\viewsonic\app\com.playipp.system_provider.apk

Klicka här för att komma till nedladdningen.

1. Stoppa i USB-minnet i skärmen
  2. Starta upp skärmen
  3. Välj språk på skärmen
  4. Anslut ett nätverk
  5. Välj "Import signage display from usb"
  6. Välj "Clone Media files from USB storage"
  7. Klicka på Finish
  8. Tryck sedan home (huset) 1998 på fjärrkontrollen. (detta måste göras i snabb följd)
  9. Välj settings
  10. Välj Signage display > Custom app > Select app
  11. Välj PLAYipp Launcher och spara
  12. Gå tillbaka till huvudmenyn (backa tre gånger)
  13. Välj Apps > PLAYipp launcher
  14. Klicka på homeknappen på fjärrkontrollen och navigera till Advanced option > Power save och ställ in detta på mode 3.
  15. Om mediaspelaren är aktiverad i PLAYipp manager så kommer innehållet som skall visas laddas ner och sedan visas på skärmen. Är den inte aktiverad i PLAYipp manager så visas aktiveringskoden på skärmen.