För att publicera en webblänk eller ett klipp via Youtube eller streama via HLS på PLAYipps digitala informationsskärmar är det enda du behöver en länk till den webbsida, det klipp eller den HLS stream du vill visa upp.

1. Välj publicera till skärm.
  2. Välj den skärm och den yta som du vill publicera till.
  3. När du kommit till ytans spellista klickar du på lägg till.
  4. Välj webpage, Youtube eller HLS stream.
  5. Fyll i länken till det du vill visa och klicka på fortsätt.
  6. I nästa steg får du namnge länken. Detta namn kommer att synas i ytans spellista. I detta steg väljer du även speltid och i vilken mapp som länken ska sparas.
  7. I nästa steg får du välja att schemalägga objektet eller om det ska visas alltid. Läs mer om hur du schemalägger objekt här!
  8. Klippet är nu färdigt att visas på skärmen.

OBS!
I dagsläget kan vi tyvärr inte spela upp youtube-klipp på skärmar från samsung. Vi arbetar med att hitta en lösning på detta. Kontakta oss gärna om du har ytterligare frågor.