Ha full koll på alla licenser

Är du företagsadmin i PLAYipp och vill ha full koll på era licenser? Look no further!

Nu lanserar vi en sprillans nya sida för licenser. Du hittar den nya sidan under menyn “mer” i huvudmenyn.

Här kan du sen välja att visa era licenser i en listvy eller en kortvy. Oavsett vilken typ av vy du väljer kommer samma information om licenserna att visas (se bilder nedan för exempel).

Listvy.

Kortvy.

Listan/korten kommer att sortera dina licenser efter förnyelsedatum, så de licenser som är närmast att förnyas kommer att ligga högst upp. De ändrar även färg i takt med att licenserna närmar sig utgångsdatum.

Är licensen markerad som grön är det lugna puckar. Då fungerar allt som det ska!
Är licensen köpt med autoförnyelse kommer licensen att förnyas automatiskt om den inte sagts upp 3 månader innan förnyelse. Om din licens autoförnyas kommer den inte byta färg utan fortsätta vara grön.

Är licensen markerad som orange betyder det att din licens håller på att gå ut. Det är då 2 månader kvar på licensen.

För att förnya licensen kontaktar du din återförsäljare. I sidpanelen ser du telefonnumret till din återförsäljare. Har du köpt din licens direkt från oss är du varmt välkommen att hojta till så hjälper vi dig! Kontakta oss här.

Du kan även sortera listan på antal, referens, artikel, förnyelsedatum, ordernummer, märkning, återförsäljare och kontakt.

I sidpanelen till höger visas antal licenser du köpt och hur många som aktiverats till skärm. Där hittar du även mer information om din licens och vilken återförsäljare du har.

Du kan endast aktivera samma antal skärmar som du har licenser. Det går inte att aktivera en skärm utan att ha en licens.

Behöver du byta ut din mediaspelare?
Om din mediaspelare av någon anledning behöver bytas ut behöver du först ta bort den skärmen så den försvinner från kontot, det gör du under Skärmlista i huvudmenyn. Efter att du gjort detta kan du aktivera den nya skärmen precis som vanligt.