Välkommen till PLAYipp!

Vad roligt att du ska sätta igång att skapa innehåll som engagerar dina medarbetare. Som helt ny användare i PLAYipp kommer du först att mötas av vår introduktionsguide som vi valt att kalla QUICKstart. Den består endast av tre enkla steg som du kommer klara galant! Såhär gör du:

1. I första steget "Välj layout" får du skapa en layout.
Här får du välja mellan åtta stycken olika typer av layouter, fyra stycken i landskapsläge och fyra stycken i porträttläge. I fältet till höger kan du lägga till egna färger för layouten.

Valet av bakgrundsfärg kommer att ändra färgen på bakgrunds-, topp- och bottenytan.

Valet av primär färg kommer att synas på ditt innehåll i form av ändrad färg på till exempel rubriker i dina budskapsmallar.

Valet av sekundär färg kommer att sätta färgen på widgets som visar upp tid och väder på din digitala informationsskärm.

Det är även här som du laddar upp företagets logotyp.

2. I andra steget "Skapa platser" får du skapa skärmplatsen som skärmen ska sitta på.

Här fyller du i platsens namn och adress. Tänk på att döpa skärmplatsen till något som är lätt att identifiera och särskilja från andra skärmplatser om ni har flera skärmar på samma adress.

Därefter får du välja att lägga till den layout som du vill ha på just denna skärmplats.

När du gjort dessa två steg kommer du kunna klicka dig vidare till steg tre som är "Börja publicera" och där får du nu äntligen börja lägga till innehåll i din layout och skapa magi på era digitala informationsskärmar.