Varmt välkommen till PLAYipps nya dashboard!

När du som användare landar i PLAYipp möts du av en dashboard med där vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig som användare att komma igång med PLAYipp och få den hjälp du behöver - om du behöver!

Under det första kortet "skärmstatus" ser du antalet licenser som är kopplade till ditt konto. Har du inga licenser ser det ut som i bildexemplet ovan.

Därefter får du två möjligheter att komma i kontakt med oss direkt. Behöver du hjälp klickar du på Kontakta oss. Då kommer det upp en ruta där du får du välja hur du vill ta kontakt med oss, via mail, chatt eller telefon. Alla våra kontaktuppgifter hittar du här.

Vill du vara med och göra oss bättre? Skicka in din feedback under knappen som heter "lämna feedback".