Varmt välkommen till PLAYipps nya dashboard!

När du som användare landar i PLAYipp möts du av en dashboard med där vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig som användare att komma igång med PLAYipp och få den hjälp du behöver - om du behöver!  Screenshot_2021-06-16_at_11.48.06.png

Under "Skärmstatus" ser du antalet skärmar som finns på ditt konto. Om en skärm är offline så kommer det visas i dashboarden. Klickar du på "Öppna skärmlistan" så kommer du till skärmlistan.

Under "Licenser" ser du antalet Licenser som är som är kopplade till ditt konto. Klickar du på "Öppna licenser" så kommer du till licenssidan.

Under "Dagens tips" delar vi med oss av vår klokskap inom PLAYipp Digital Signage. Här kommer det dyka upp massor av bra tips om hur du jobbar med digitala informationsskärmar från PLAYipp.

Under "Kontakta oss" hittar du möjligheter att komma i kontakt med oss direkt. Då kommer det upp en ruta där du får du välja hur du vill ta kontakt med oss, via mail, chatt eller telefon. Alla våra kontaktuppgifter hittar du här. Screenshot_2021-06-16_at_11.59.54.png

Vill du vara med och göra oss bättre? Skicka in din feedback under knappen som heter "lämna feedback".