Philips - Installation av Android TV

Det enda du behöver göra för att kunna visa PLAYipp på din Android TV från Philips är att först installera skärmen och följa alla steg som visas på skärmen. Ingen av dessa steg kommer att påverka PLAYipps mjukvara så det enda du behöver göra är att ladda ned PLAYipps app, följa stegen som visas på skärmen, installera vår app och börja visa innehållet du skapat!

För att kunna ladda ned appen från Google Play Butik behöver du först logga in med ditt Google-konto.

Viktigt att komma ihåg är att vi på PLAYipp inte kommer kunna uppdatera din skärm remote utan det är något du behöver komma ihåg att göra själv.

Vad kul att du ska installera PLAYipp på din Android TV från Philips!
Följ denna guide för att installera och komma igång med allt korrekt.

1. Börja med att välja vilket språk som ska användas.
  2. Logga in med ditt Google-konto. Väljer du att hoppa över att logga in i detta steg kommer du få logga in när du ska ladda ned appen.
  3. Acceptera terms of service.
  4. Välj om du vill att Google ska få ta del av enhetens plats."
  5. Välj om du vill att Google ska få tillgång till diagnostikdata.
  6. Välj att fortsätta med google assistant.
  7. Välj om du vill skicka in diagnostikdata till Google.
  8. Välj ett namn för enheten.
  9. Välj vilket land du befinner dig i.
  10. Välj om skärmen ska användas för hemmabruk eller i butik.
  11. Välj om du vill koppla upp enheten mot Philips Smart TV service.
  12. Välj om du vill installera "Channels" och "Quick Settings".
  13. Avsluta.
  14. Välj sedan Appar.
  15. Välj "Get more apps".
  16. Sök på PLAYipp och välj att installera.
  17. När appen är installerad kan du öppna den och börja visa upp ditt innehåll!

* Dessa installationssteg kan variera mellan olika typer av enheter.