Ny huvudmeny!

Inom kort kommer vi att uppdatera vår huvudmeny i PLAYipp Digital Signage. Vi bygger nu ut vår meny med ett nytt och fräscht utseende men vi behåller all funktionalitet!

Se denna kortfilm där vår medarbetare Elina går igenom hur den nya menyn ser ut och kommer att fungera. Vill du hellre läsa dig till hur det kommer gå till? Scrolla då ned på sidan och ta del av en guide.

Hem

Under vårt första menyalternativ, Hem, får du en dashboard full av information. Där ser du status för dina skärmar, dina licenser, ett dagens tips och sedan förslag på olika kontaktvägar till oss på PLAYipp.

Signage

Under hem hittar du nästa menyalternativ som är Signage. Här har vi samlat alla genvägar och verktyg som tidigare låg under Publicera och Skärmar. All funktionalitet är fortfarande kvar, nu bara paketerad under ett menyalternativ och det är Signage.

Funktioner

Under menyn funktioner hittar ni färdiga verktyg som inte kräver någon integration till tredje part. Dessa funktioner kan ni enkelt styra över själv och redigera innehåll i direkt via PLAYipp. Har ni någon funktion aktiverad sedan tidigare kommer dessa att listas under Visa funktioner i huvudmenyn.

Integrationer

Under menyn Integrationer hittar du vårt välfyllda bibliotek av integrationer till andra system. Här kan ni snabbt och enkelt aktivera nya integrationer och ta er digitala informationsskärm från PLAYipp till nya höjder.

Administration

Under menyvalet administration hittar du genvägar till Användarkonton, Licenser och organisationsinställningar. Här kan du som admin lägga till användare, kontrollera era licenser, ändra lösenordspolicy och hantera tvåfaktorsautentiseringskrav för hela kontot.

Support

Under nästa menyval hittar du vår supportsida. Här kan du hitta genvägar till vårt hjälpcenter, till vår chatt, våra kontaktuppgifter och direktlänkar till våra avtal.

I den svarta rutan högst upp på denna sida hittar du information som är viktig att ha nära till hands när du kontaktar vår support. Det är information om vilken organisation kontot tillhör, vilket företags id det har, vilken användare du är inloggad som och vilket användar-id du har.

I menyn till vänster ser du även att du kan ge support åtkomst, läsa våra release notes där vi kontinuerligt berättar om uppdateringar som görs i PLAYipp Digital Signage. Du kan även starta en chatt med oss härifrån.

Din användare

Längst ned på sidan hittar du din användare. Klickar du på ditt namn kommer du kunna välja att redigera dina personliga inställningar och logga ut.

Under dina personliga inställningar kan du redigera namn, nummer och språk. Du kan även välja att byta lösenord här.