Plötsligt händer det!

På skärmen står rena rama grekiskan och man vet knappt ut eller in. Men ingen fara! Här har vi samlat de vanligaste felmeddelandena, vad de betyder och hur du löser dem snabbt och enkelt.

Skulle det vara så att du ändå inte får bukt med det du sitter med så är du självklart välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

Felmeddelande:

Betyder:

Åtgärd:

Invalid access token

Kontakta supporten!

No active data Det inte finns något innehåll uppladdat i spellistan. Du behöver ladda upp innehåll i spellistan.
No available data Ingen skärmlayout är kopplad till mediaspelaren.  Du behöver koppla en skärmlayout till mediaspelaren.
The player has no channel or region connected Ingen skärmplats har kopplats till mediaspelaren. Du behöver koppla en skärmplats till mediaspelaren.
Could not aquire activation code Detta betyder oftast att fel version av PLAYipp har installerats.  Dubbelkolla så att rätt programvara har installerats till rätt skärmmodell.
3 gröna cirklar men ingen aktiveringskod Detta betyder oftast att skärmens klocka är felinställd.  Se över skärmens inställningar för klockan och ställ den rätt.
Samsung & LG: Could not download app  Detta betyder oftast att skärmens klocka är felinställd.  Se över skärmens inställningar för klockan och ställ den rätt.
Playlist locked En ändring har gjorts i spellistan för den valda skärmen som inte har bekräftats av användaren.  Användaren behöver bekräfta ändringarna och aktivera spellistan.