Voxicon- Installation av PLAYipp mjukvara

Denna artikel handlar om hur man installerar PLAYipps mjukvara på en skärm från Voxicon med inbyggd mediaspelare.

OBS!

Kontrollera först vilken skärmserie du har för att hitta rätt guide. Du hittar en lista med alla skärmmodeller som stöds här.

Innan du installerar din skärm med PLAYipp måste du först ställa in rätt nätverk och klockslag för skärmen. Detta behöver göras för att mediaspelaren ska autentisera korrekt mot vår server och kunna ladda hem filer.

1. Öppna webbläsaren (ikonen som ser ut som en glob) från huvudmenyn.
  2. Öppna upp adressen https://voxicon.playipp.com/ i webbläsaren på skärmen.
  3. Navigera till alternativet “Voxicon” med pilarna på fjärrkontrollen.
  4. Vänta tills texten "Tap OK on your remote to start the download" visas på skärmen och navigera sedan dit med pilarna på fjärrkontrollen.
  5. Eventuellt kommer Chrome nu fråga efter tillåtelse att spara filer på disk.
    Tryck på Allow för att fortsätta.
  6. En popup-ruta dyker upp längst ned på skärmen där du behöver acceptera nedladdningen av appen. Navigera till och tryck på Download.
  7. Gå tillbaka till huvudmenyn och öppna filhanteraren (ikonen som ser ut som en mapp).
  8. Öppna därefter mappen “Download”.
    *Skärmen kan ibland misslyckas att ladda ned appen vid första försöket. Om detta händer så behöver du repetera steg 1-8.
  9. Öppna appen com.playipp.bootstrap.
  10. En ny popup-ruta i fullskärmsläge visas, bekräfta installation av appen genom att trycka på knappen Install längst ned till höger.
  11. Bekräfta sedan att du vill starta den nya appen genom att trycka på knappen Open längst ned till höger.
  12. Vår uppstarts-app startas nu, och laddar ned och installerar våra appar.
  13. Navigera efter detta till appar (ikonen som ser ut som fyra fyrkanter i huvudmenyn) och välj PLAYipp launcher.
  14. Efter att appen startat upp bör aktiveringskoden dyka upp på skärmen.