Airtame - installationsguider

Följ dessa steg för att installera PLAYipp Digital Signage på din skärm från Airtame.

För att PLAYipp ska fungera korrekt är det viktigt att spelaren är inställd på att visa innehåll i landskapsläge i Airtame cloud.

1. Installera er Airtame 2 genom att följa instruktionerna på Airtame's hemsida.
  2. Öppna upp Airtames kontrollpanel från din dator.
  3. Ändra Homescreen overlay till None (eller Minimal beroende på preferens)
  4. Ändra Hemskärmens bakgrund till Website och fyller i adressen https://airtame.playipp.com och klickar på Apply Changes.
  5. Spelaren kommer nu att visa en aktiveringskod. Följ instruktionerna här för att färdigställa installationen.