Är det här det är party?

Eller var det på våning 3?

Slipp onödigt spring och förenkla vardagen för hyresgäster, fastighetsskötare, besökare och personer som delar ut post genom att snyggt och enkelt visa upp vilka det är som huserar i byggnaden och var de håller hus.

Hyresgästlistan är en perfekt funktion för att visa upp hyresgäster på era skärmar. Funktionen fungerar lika bra för både lägenhetskomplex som för kontorsfastigheter.

Ser du att denna funktion vore det perfekta tillskottet för er digitala informationsskärm från PLAYipp? Kontakta vår support så hjälper dem er igång.

Skapa fastighet

Skriv in fastighetens namn eller adress, skriv sedan in stad och stadsdel.

Vill du lägga till en till fastighet på befintlig plats behöver du endast skriva tre tecken i fältet för stad eller stadsdel så kommer en lista med förslag att dyka upp. Förslagen är baserade på städer och stadsdelar du tidigare lagt till. Välj den stad eller stadsdel som du ser i listan och din nya fastighet kommer att läggas till på vald plats.

Lägg till ingångar

För att lägga till ingångar för din fastighet så klickar ni på fastigheten under fastighetsstrukturen till vänster. Klicka sedan på knappen "Lägg till ingång". Ni får då lägga till namn på ingången samt antalet våningar.

Lägg till hyresgäster

För att lägga till hyresgäster i din fastighet så klickar ni på fastigheten under fastighetsstrukturen till vänster. Välj sedan på ingången ni skapat i steget ovanför och klicka på "Lägg till hyresgäster".

Publicera hyresgästlistan till skärm

När ni känner er klar med hyresgästlistan är det dags att publicera den till er digitala informationsskärm. För att göra detta behöver du bara följa stegen här nedan:

1. Välj layout och yta
    Först väljer ni vilket layout och yta som hyresgästfunktionen ska visas på. Detta gör man genom att klicka på Publicera i menyn och klicka in på den layout och yta som man vill använda sig av.
  2. Välj widget
    När ni valt en yta så klickar ni på "+ Lägg till"-knappen. Välj sedan Widgets och vilken typ av widget ni vill skapa. I detta fall väljer ni Hyresgäster.widget_tenants_swe.png
  3. Redigera inställningar
    När ni klickat på Hyresgäster får ni möjlighet att redigera inställningarna för hur er widget visas. Ni kan då redigera speltid, och vilken adress widgeten ska vara kopplad till. Klicka sedan på "Nästa steg"

4. Namnge & spara
    Ge er widget ett enkelt och tydligt namn som kommer att synas i spellistan och välj en mapp som den skall sparas i. När ni är klar klickar ni på "Gå vidare till schemaläggning"

5. Schemalägg & publicera
    I nästa steg får ni schemalägga när er widget skall visas. Läs mer om schemaläggning här. När schemaläggningen är klar är er widget redo att publiceras!