För att kunna koppla ihop era mötesrumsskärmar med Microsoft Kalender så måste ni vara admin på er Microsoft organisation.

1. Klicka på "Rum" i menyn och välj "Microsoft Kalender"micro-set-1.png
  2. Logga in med ditt Microsoft adminkonto.microsoft-setup-1.png
  3. Läs igenom texten och klicka på "Accept"microsoftsetup_3.png
  4. Nu är kopplingen klar. Du kan direkt välja ett rum när du aktiverar en spelare, har du inga rum än för din Microsoft kalender följer du denna guide.